lapsi-himoksessa
 
Himos

Himoksen matkailukeskus on Jämsän merkittävin matkailukohde, jossa riittää vauhtia ja menoa ympäri vuoden. Himos on tullut tunnetuksi Hiihtokeskus Himosvuoren laskettelukeskuksesta, jossa on Etelä- ja Keski-Suomen suurimmat ja monipuolisimmat rinteet. Himos on ollut jo vuosia yksi Suomen suosituimmista matkailukeskuksista.

Myös seudulla järjestettävät Neste Rally Finland, FinnMetko messut ja monet muut tapahtumat näkyvät Himoksella, kun sadat mökit täyttyvät tapahtuman osanottajilla ja oheistapahtumilla.

Himos Areena viihdyttää Suomen huippuartisteilla ja hyvällä tanssilattialla. HimosTeatteri tarjoaa hauskoja ja koskettavia teatteriesityksiä katetussa kesäteatterissa. Himos Festarit ovat monelle kesän kohokohta!

Himos alueen lähettyvillä olevat uniikit ravintolat; Ravintola patapirtti ja Ravintola Hirvikartano kutsuvat luokseen maittavien lihapatojen ääreen. Hirvikartanon Hirvipuistossa näet hirvet lähietäisyydellä.

Kesäkuussa 2013 Himokselle avattiin uusi 18-reikäinen golfkenttä. Kenttä toimii pay&play -periatteella, kuitenkin siten, että jokaisella pelaajalla on oltava greencard.

Himos sijaitsee aivan Jämsän keskustan kupeessa, joten kaikki Jämsän keskustan palvelut ovat vain reilun viiden minuutin ajomatkan päässä (8 km). Himos-loman viihdykkeeksi Jämsän seudulta löytyy uimahalli, jäähalli, kuntosaleja, elokuvateatteri, harrastajateattereita, taidegallerioita, museoita, konsertteja, hyviä ravintoloita sekä mielenkiintoisia erikoismyymälöitä sekä monipuolisia marketteja.

Luontomatkailijaa sykähdyttävät Päijänteen upeat järvimaisemat, Wanhan Witosen melontareitti, jylhät luontokohteet sekä Isojärven kansallispuiston koskematon luonto.

Tervetuloa Himokselle!

himos3